Vsi dogodki

23
sep
2024

Built4People Stakeholder Forum 2024

23.09.2024 13:45 -17:30
Brezplačno
Built4People Stakeholder Forum 2024

Datum: ponedeljek, 23. september 2024

Lokacija: European Convention Center Luxembourg (Evropski kongresni center Luxembourg)

Forum deležnikov Built4People, ki ga organizirajo Evropska komisija, Evropska gradbena tehnološka platforma (European Construction Technology Platform - ECTP) in Svetovni svet za zeleno gradnjo (World Green Building Council - WorldGBC), se vrača!

Dogodek bo v ponedeljek, 23. septembra.

V Evropskem kongresnem centru v Luxembourgu se obeta dan raziskav in inovacij, ki se bo začel s forumom v sodelovanju z organizacijo Sustainable Places 2024.

Udeležba je brezplačna. Prijavite se TUKAJ!

Več podrobnosti, vključno z dnevnim redom in naborom govorcev, sledi v prihodnjih tednih.

Več o dogodku najdete TUKAJ.

29
avg
2024

Poslovni zajtrk s člani - priprava akcijskega načrta

29.08.2024
Brezplačno

Pripravljamo nov akcijski načrt za SRIP PSiDL.

Ker želimo vanj vključiti tudi predloge, pobude in ideje članov, bomo 29. avgusta pripravili poslovni pozni zajtrk, kjer jih boste v bolj sproščenem vzdušju lahko delili.

Srečali se bomo na Turistični kmetiji Ježek v Ljubljani.

Podrobnosti sporočimo kmalu.

04
jul
2024

Delavnica: Prenova razvojne misije ravnanje z vodo in odpadki

04.07.2024 9:00 -14:00
Brezplačno

Vabimo vas na uvodno delavnico prenove razvojne misije Ravnanje z vodo in odpadki, ki bo v četrtek, 4. julija 2024, med 9. in 14. uro v Hotelu Piramida v Mariboru.

Delavnica poteka pod okriljem RRI projekta PamPIK2 – Razvoj pametnih premestljivih infrastrukturnih kapacitet na podlagi študije izvedljivosti, s katerim želi Ministrstvo za obrambo RS (MORS) vzpodbuditi slovenske partnerje k sodelovanju v RRI projektih za povečanje energetske odpornosti in k razvoju tehničnih/tehnoloških rešitev za obrambne in civilne namene.

Oblikovani predlogi tehnoloških rešitev, ki bodo nastali v okviru prenove razvojnih misij, predstavljajo osnovo za pripravo projektnih predlogov skupnega razvoja v okviru mednarodnih in nacionalnih projektov ter vključevanje v mednarodne verige vrednosti.

Dogodek je namenjen slovenskim ekspertom s področja ravnanja z vodo in odpadki, ki so vključeni v Bazo slovenskih ekspertov partnerstev TECES (SiTEB) ali so izkazali interes za sodelovanje v okviru projekta PamPIK.

Povezava do dogodka: https://go.teces.si/igv

Objave


Posnetek zaslona 2024 03 22 102928
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija - Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani SRIP PSiDL uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.