Priključite se Bazi slovenskih ekspertov partnerstev TECES (SiTEB)

Poziv za vključitev v Bazo slovenskih ekspertov partnerstev TECES (SiTEB) je namenjen slovenskim ekspertom širokega spektra najrazličnejših znanj in profilov ter visoke ravni strokovnosti. Z vpisom v bazo eksperti pridobijo priložnost za sodelovanje v različnih domačih in mednarodnih programih, raziskovalno-razvojnih projektih in konzorcijih, delovnih in programskih skupinah ter strateških delovnih telesih.

Če se želite pridružiti Bazi slovenskih ekspertov partnerstev TECES (SiTEB), izpolnite vprašalnik na naslednji povezavi.

Priložnost za sodelovanje v RRI projektu PamPIK2

Strokovnjaki z ustreznimi kompetencami, ki bodo z izpolnitvijo vprašalnika izrazili interes za vpis v bazo SiTEB, bodo prednostno obravnavani pri sestavi ekspertnih skupin v okviru aktivnosti RRI projekta PamPIK2 (Razvoj pametnih premestljivih infrastrukturnih kapacitet na podlagi študije izvedljivosti).

Projekt PamPIK2 je predmet javnega naročila Ministrstva za obrambo (MORS). Ena od prvih aktivnosti projekta je prenova razvojnih misij (ključnih usmeritev razvoja tehnoloških rešitev, procesov in storitev v prihodnjih 10 letih) RR študije PamPIK, ki jo je TECES skupaj s podizvajalci (visokošolskimi zavodi) za MORS izdelal leta 2021. Eden od ključnih ciljev projekta je tudi razvoj rešitev, s katerimi bodo  slovenski partnerji uspešneje konkurirali v mednarodnem okolju.

Kot pravne osebe lahko interes sodelovanja v projektu PamPIK2 izrazite z izpolnitvijo vprašalnika na povezavi.

Načrtovani dogodki

Trenutno ne prirejamo dogodkov.

Posnetek zaslona 2024 03 22 102928
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija - Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani SRIP PSiDL uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.